4 Dead or Alive spelautomat features

Utvalda Postbilder 4DeadellerAliveSlotGameFeatures 400x280 - 4 Dead or Alive spelautomat features

Utvalda Postbilder 4DeadellerAliveSlotGameFeatures - 4 Dead or Alive spelautomat features

Dead or Alive är en spelautomat som tagit till sig ett Westerntema. Olikt andra spelautomater har det här spelet på något vis rättfärdigat varför de använder just dessa symboler för automaten.

Det här spelet har hängt med ganska länge och ändå är det riktigt populärt. För att du ska uppskata det ännu mer presenterar vi här några features som du kan se fram emot när du spelar Dead or Alive.

Spridda vinster

Utvalda Postbilder 4DeadellerAliveSlotGameFeatures ScatterWins - 4 Dead or Alive spelautomat features

De flesta spelautomater ger bara utbetalningar när liknande symboler kommer på en linje. Spridda symboler innebär att du inte alltid måste sikta på att få sådana linjer av symboler på grund av att utspridda symboler erbjuder en hel del bonusar. Utspridda…

vinster är riktigt stora på grund av att den totala insatsen du gjorde kommer att multipliceras efter vad automaten visar.

Free Spins

Utvalda Postbilder 4DeadellerAliveSlotGameFeatures FreeSpins - 4 Dead or Alive spelautomat features

Frånsett det stora antalet av återkommande utspridda vinster du kan få är free spins grejen som gör Dead or Alive så att du fastnar. Problemet med andra spelautomater är att för att få fler spins måste du också göra fler insatser.

I det här spelet behöver du bara tre eller fler utspridda symboler placerade i en speciell ordning för att få tolv free spins. Grädden på moset är när en wild-symbol kommer upp när du använder dina free spins. Du får fem extra spins, vilket ger en summa på 17 free spins. Alla satsade linjer kommer också att multipliceras med två och sedan adderas till spelarens totala kassa.

Summering av utbetalningsschema

Den totala RTP eller Return to Player procenten är på 96.8%. 53.7% av det kommer från de satsade linjerna i huvudspelet, 17.4% är från utspridda vinster, medan 25.7% är genererade genom free spins. Som du kan se kan du alltså vinna även om du inte får en kombination av fem likadana symboler. De satsade linjerna i huvudspelet har fortfarande högsta odds för vinst.

Minimalt insatsbelopp

Som spelare kan man ställa sig frågan hur ett reglerat insatsbelopp är en god egenskap för ett spel. Men du vet, det är inte alla som har möjligheten att förlora massvis med pengar. Även om sanningen är den att Dead or Alive har en otroligt hög utdelning är chansen att du förlorar fortfarande möjlig.

För att undvika finansiell stress i framtiden är det bättre att kunna spela för små belopp under en längre tid än att satsa alla dina pengar på en gång i ett enda slag. Att lägga alla pengar på bordet direkt kommer inte att underhålla dig och kan leda till att du spenderar mer pengar än du ursprungligen tänkt dig.

Dead or Alive kanske inte är lika roligt som andra kasinospel som kräver mer interaktion med andra spelare, men det borde inte avvisas. Andelen av utbetalningar du kan få när du väl får rätt kombination går inte att jämföra med andra automatspel.

Och eftersom det här är en spelautomat behöver du egentligen inte anstränga dig för att bli bekant med olika strategier som potentiellt sett kan öka dina odds att vinna. Spela bara och låt turen göra sitt. Om det är din tur så kommer du säkerligen kunna samla en hög med pengar efter varje spel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *