4 aspekter som skiljer Dead or Alive från andra spelautomater

Utvalda Postbilder 4aspektersomskiljersigdödaellerlevandefrånandraspelautomater 400x280 - 4 aspekter som skiljer Dead or Alive från andra spelautomater

Utvalda Postbilder 4aspektersomskiljersigdödaellerlevandefrånandraspelautomater - 4 aspekter som skiljer Dead or Alive från andra spelautomater

Oavsett om vi pratar om online eller offline spelautomater kan det inte förnekas att Dead or Alive är ett av de mest populära automatspelen någonsin boostcasino. Men varför är det så? Är inte alla slotspel samma sak?

Så, för att svara på vad som skiljer Dead or Alive från andra slotspel vill vi här presentera några aspekter som bevisar att det faktiskt är ett av de bästa:

Det har en historia

Till skillnad från andra slotspel där du enbart drar i spaken eller klickar på en knapp och väntar på att automaten ska generera kombinationer har Dead or Alive mer än det att erbjuda. Spelet har faktiskt ett tema som är den stora anledningen till att de bilder som används är relaterade till Vilda västern. Revolvrar, sheriff-stjärna, cowboyhatt med mera.

Hög utbetalningsprocent

Utvalda Postbilder 4aspektersomskiljersigdödaellerlevandefrånandraspelautomater Högutbetalningsprocent - 4 aspekter som skiljer Dead or Alive från andra spelautomater

Trots att det är känt för den låga maxinsatsen du kan göra har Dead or Alive faktiskt en ganska hög utbetalningsprocent. Vad skulle det betyda för dig? Tja, det betyder att du faktiskt skulle kunna tjäna lite pengar genom att spela. Antagligen kommer det att ta längre tid på grund av den låga insatsen, men poängen är att det är ett super-ombytligt spel.

Otroliga kombinationsbelöningar

Vi tror att anledningen till att det är mer troligt att vinna på Dead or Alive är på grund av hur kombinationerna producerar belöningar. Även om du landar på fem utspridda symboler kan du fortfarande få 2.500x belöning utöver att den här kombinationen faktiskt utlöser free spins. Det här borde innebära att det finns fler chanser för dig att vinna.

Dessutom, när väl free spins är tilldelade en spelare kommer en x2 multiplicering aktiveras, inte bara för nästa vinst, utan för alla vinster. Så långt som historien sträcker sig är det maximala antalet free spins beräknade till 17. Så, är inte det här ett fantastiskt sätt att spendera dina pengar?

Lätt att spela

Utvalda Postbilder 4aspektersomskiljersigdödaellerlevandefrånandraspelautomater lättattspela - 4 aspekter som skiljer Dead or Alive från andra spelautomater

Var och en av oss är medvetna om att spel på automater inte kräver så mycket tankeverksamhet jämförelsevis med strategiska spel som Blackjack eller Poker. Det enda du behöver komma ihåg är kombinationsbelöningarna så inget spelbolag utnyttjar dig. Varje gång du rullar igång automaten väntar du bara på resultatet och ser om du vinner. Ingen stress, lätt att spela.

Den huvudsakliga anledningen till att Dead or Alive är i toppen av listan efter alla dessa år är att det är mycket varierande. Ju mer variation ett spel har desto mer troligt är det att du vinner mer pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *